ΓΥΡΟΣ Υπάρχουν 11 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Γύροι Ηλεκτρικοί σειρά Maxi

  Η σειρά Maxi είναι η κλασσική σειρά της POLYDOR. Οι συσκευές της σειράς είναι εξοπλισμένες με ισχυρό motor τοποθετημένο στην κορυφή της σουβλάς και αντιστασεις Poly Infrared

 • Γύροι Ηλεκτρικοί σειρά Poly Maxi

  Η σειρά Poly Maxi έχει δυνατό μοτέρ τοποθετημενό στην βάση του μηχανήματος κάτω από την σούβλα. Η τοποθέτηση του μοτέρ σε αυτή την θέση έχει ως συνέπιεα μια σειρά από πλεονεκτήματα που θα φανουν πολύ χρήσιμα στον ψήστη.

  1. Απελευθερώνεται η πλάτη του μηχανήματος, οπότε μπορεί να μετακινείται εύκολα μπρός και πίσω και να παίρνει κλίση ανάλογα με το μέγεθος της μπάλας του γύρου. Η μετακίνηση της πλάτης μπρος και πίσω μας απαλλάσει απο το να μετακινούμε την βαριά μπάλα του γύρου προς τις αντιστάσείς.
  2. Το μοτέρ είναι σταθερό σε κάθετη θέση, ελαχιστοποιώντας έτσι τις φθορές του κατα την λειτουργία του σε σχέση με την τοποθετησή του στην κορυφή της σούβλας όπου σε αυτήν την θέση παίρνει κλίση ανάλαγα με τις μετακινήσεις της μπάλας του γύρου μπρός και πίσω.

     

  Η βάση του μηχανήματος είναι θερμαινόμενη έτσι η συλλογή του κομμένου γύρου γίνεται πάνω στην βάση και ο γύρος παραμένει έκει ζέστος μέχρι να σερβιριστεί. Υπάρχει επίσης λιποσυλέκτης για εύκολο καθάρισμα.

  Η σειρά Poly Maxi είναι η ναυαρχίδα της POLYDOR ενσωματώνοντας όλες τις καινοτομίες της ετιαρείας και καλύπτει τισ ανάγκες κάθε επαγγελματία με μοντέλα από 35kg γύρο μέχρι 80kg.

 • Ηλεκτρικό Μαχαίρι Γύρου

 • Γύροι Αερίου
Προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 11 από 11 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 11 από 11 αντικείμενα