ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ - BBQ Υπάρχουν 10 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Diamant Grill

  Diamant Grill

  To Diamant Grill είναι μαια ξεχωριστή συσκευή μπάρμπεκιου για τους φανατικούς λάτρεις του ψησίματος στο κάρβουνο και η επιλογή των chef's. Διακρίνεται για τον σχεδιασμό του, την αισθητική του, την καινοτομία και την λειτουργικότητα του.

  IMG_0027_1.jpgIMG_0002_2.jpgIMG_0017_3.jpg17-71710_2.jpg17-71706_2.jpg

  Αργό μαγείρεμα. Μαγειρεύοντας σε χαμηλές θερμοκράσιες από 95º εώς 145ºC για πολλή ώρα, 3 με 24 ώρες. Ψήσιμο και Μπάρμπεκιου. Γρήγορο και εύκολο ψήσιμο στα κάρβουνα. Έμμεσο Μαγείρεμα. Μια μεταλλική επίφανεια - Heat Deflector - λειτουργεί ως κάτοπτρο και έτσι η ζέστη από τα κάρβουνα αντανακλάται ομοιόμορφα γύρω από τα ψητά. Το μαγείρεμα γίνεται επαγγελματικό, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς chef's. Κάπνισμα. Το Diamant Grill είναι το ιδανικότερο καπνιστήριο. Φούρνισμα. Κατάλληλο για πίτσα, ψωμί, πίτες, κείκ κ.α. Λόγω του έμμεσου μαγειρέματος και της κυκλοφορίας του θερμού αέρα με τον συνδυασμό της υψηλής θερμοκρασίας > 400º C, το Diamant Grill είναι ο τέλειος φούρνος για πίτσα και αρτοποιήματα. Steaming - Μαγείρεμα στον ατμό. To κάτοπτρο ακτινοβολίας της θερμότητας είναι επίσης κατάλληλο για να το γεμίσεις με νερό και έτσι να μαγειρέψεις με τον ατμό με τον ατμό που θα παράγεται.

 • Lotus Grill
 • Big Green Egg

  Είναι το Big Green Egg μια συσκευή μπάρμπεκιου; Και ναί και όχι.

  Το Big Green Egg είναι πολλά περισσότερα. Με το Big Green Egg  μπορείς να ψήσεις, να τηγανίσεις, να φουρνίσεις, να βράσεις, να κάνεις πίτσα, να κάνεις καπνιστά και άλλα πολλά…Οτιδήποτε και αν φτιάξεις με το Big Green Egg γίνεται τέλειο με υπέροχη γεύση. Μπορείς εύκολα και με μεγάλη ακρίβεια να ρυθμίζεις την θερμοκρασία.

  Το Big Green Egg το συναντάς στα κορυφαία εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, το συναντάς όμως και στους κήπους και στα σπίτια διοργανώνοντας με αυτό τα πιο ωραία μπάρμπεκιου.

  Μοντέλα Big Green Egg

  Υπάρχουν 5 διαφορετικά μεγέθη Big Green Egg, ξεκινώντας από το Mini μέχρι το XLarge. Καλύπτοντας κάθε ανάγκη. Το Mini είναι σχεδιασμένο για χρήση σε κατασκήνωση ή στο σκάφος, για μαγείρεμα πάνω στο τραπέζι την ώρα του γεύματος. Τα μεγαλύτερα μοντέλα - Small και Medium -  είναι για μπάρμπεκιού στην βεράντα ή στον κήπο και αν θέλουμε κάτι ακόμα μεγαλύτερο υπάρχουν τα Large και XLarge.

  To Big Green Egg είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό κατάλληλο για βαριά χρήση και άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες. Το καπάκι είναι ημισφαιρικό για τέλεια κυκλοφορία του θερμού αέρα. Θάλαμος καύσης σχεδιασμένος έτσι ώστε ο αέρας να ρέει σταθέρα ανάμεσα στα κάρβουνα πετυγχαίνοντας τέλεια καύση. Σύστημα ελέγχου της έντασης του αέρα που εισέρχεται στον θάλαμο καύσης. Πορτάκι για την απομάκρυνση της στάχτης. Θερμόμετρο για την θερμοκρασία στο εσωτερικό. Ανοξείδωτη σχάρα ψησίματος. Ανοξείδωτες λαβές (με ξύλινη επένδυση) και ελατήρια στο καπάκια για εύκολο άνοιγμα κλείσιμο.

Προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα