Εστίες Επαγωγικές Υπάρχουν 13 προϊόντα.

Εστίες Επαγωγικές

Οι επαγωγικές εστίες λειτουργούν με την μαγνητική ενέργεια που παράγεται μόλις τοποθετήθει το σκεύος πάνω στην επιφάνεια της εστίας. Η θερμότητα μεταφέρετια στο σκεύος μέσω του μαγνητικού πεδίου που δημιουργείται, και αναπτύσσεται μόνο στο σκεύος χωρίς να διασκορπίζεται. Η ρύμθιση της θερμοκρασίας είναι απόλυτα ακρίβης και άμεση. Με την τοποθέτηση του σκεύους στην εστία, επιτυγχάνεται σε μηδέν χρόνο η θερμοκρασία μαγειρέματος. Η χρήση τους είναι απόλυτα ασφαλής, αφού η επιφάνεια της εστίας θερμαίνεται μόνο όταν και μόνο στο σημείο που εφάπτει το σκεύος. Με την απομάκρυνση του σκεύους από την εστία, η τελευταία σταματάει να λειτοργεί.induction

Οι επαγωγικές εστίες χαρακτηρίζονται από υψηλή παραγωγικότητα, γρήγορο μαγέιρεμα, ακριβή και άμεσο έλεγχο της θερμοκράσια, ασφάλη χρήση, χαμηλότερη κατάναλωση σε σχέση με τις συμβατικές ηλεκτρικές εστίες ή τις εστίες αερίου.

Οι επαγωγικές εστίες λειτουργούν μόνο με επαγωγικά σκεύη. Τα σκεύη αυτά φέρουν το ειδικό σήμα της επαγωγής. Ένας πρακτικός τρόπος για να καταλάβουμε ότι ένα σκεύος είναι συμβατό με τις επαγωγικές εστίες είναι να δοκιμάσουμε να τοποθετήσουμε ένα μαγνήτη στην βάση του σκεύους, αν αυτός στάθεί τότε το σκεύος είναι κατάλληλο.

Προϊόντα
ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 13 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 13 αντικείμενα