ΓΥΡΟΣ Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Γύροι Ηλεκτρικοί σειρά Maxi

  Η σειρά Maxi είναι η κλασσική σειρά της POLYDOR. Οι συσκευές της σειράς είναι εξοπλισμένες με ισχυρό motor τοποθετημένο στην κορυφή της σουβλάς και αντιστασεις Poly Infrared

 • Γύροι Ηλεκτρικοί σειρά Poly Maxi

  Η σειρά Poly Maxi έχει δυνατό μοτέρ τοποθετημενό στην βάση του μηχανήματος κάτω από την σούβλα. Η τοποθέτηση του μοτέρ σε αυτή την θέση έχει ως συνέπιεα μια σειρά από πλεονεκτήματα που θα φανουν πολύ χρήσιμα στον ψήστη.

  1. Απελευθερώνεται η πλάτη του μηχανήματος, οπότε μπορεί να μετακινείται εύκολα μπρός και πίσω και να παίρνει κλίση ανάλογα με το μέγεθος της μπάλας του γύρου. Η μετακίνηση της πλάτης μπρος και πίσω μας απαλλάσει απο το να μετακινούμε την βαριά μπάλα του γύρου προς τις αντιστάσείς.
  2. Το μοτέρ είναι σταθερό σε κάθετη θέση, ελαχιστοποιώντας έτσι τις φθορές του κατα την λειτουργία του σε σχέση με την τοποθετησή του στην κορυφή της σούβλας όπου σε αυτήν την θέση παίρνει κλίση ανάλαγα με τις μετακινήσεις της μπάλας του γύρου μπρός και πίσω.

     

  Η βάση του μηχανήματος είναι θερμαινόμενη έτσι η συλλογή του κομμένου γύρου γίνεται πάνω στην βάση και ο γύρος παραμένει έκει ζέστος μέχρι να σερβιριστεί. Υπάρχει επίσης λιποσυλέκτης για εύκολο καθάρισμα.

  Η σειρά Poly Maxi είναι η ναυαρχίδα της POLYDOR ενσωματώνοντας όλες τις καινοτομίες της ετιαρείας και καλύπτει τισ ανάγκες κάθε επαγγελματία με μοντέλα από 35kg γύρο μέχρι 80kg.

 • Ηλεκτρικό Μαχαίρι Γύρου


  GYRONAL 90 Ηλεκτρικό Μαχαίρι Γύρου με περιστρεφόμενο δίσκο κοπής.

  Το Gyronal 90 κατασκευάζεται στη Γερμανία από την εταιρεία POLYDOR GmbH, μία από τις ηγέτιδες και πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο, στον εξοπλισμό ψητοπωλείων. Τα υλικά κατασκευής του Gyronal 90 είναι υψηλής ποιότητας και όλα τα μέρη του κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από την POLYDOR GmbH στις εγκαταστάσεις της.  Το Gyronal 90 είναι απότέλεσμα δεκαετιών τεχνογνωσίας και εμπειρίας και όλη του η σχεδίαση και κατασκευή έχει στόχο ένα επαγγελματικό μαχαίρι εξειδικευμένο να κόβει ψημένο γύρο.

  Η προτίμηση που μας έχουν δείξει οι πελάτες μας, έχουν κατατάξει το Gyronal 90 ως το πιο αξιόπιστο και αποδοτικό μαχαίρι στην αγορά, όχι μόνο της Ελλάδας και της Γερμανίας αλλά και σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχουν γυράδικα.


  Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  Ταχύτητα περιστρόφης 8200rpm
  Ηλεκτρικό μοτέρ 32/48Volt, 90Watt
  Βάρος 800gr
  Διαστάσεις μετασχηματιστή 80x160x85mm
  Βάρος Μετασχηματιστή 1,75kg
  Διάμετρος Δίσκου κοπής 90mm
  Επίπεδα Θορύβου ≤ 80dB (A)
  Δυνατό, πολύστροφο ηλεκτρικό μοτέρ 8200 στροφές ανά λεπτό
  Αθόρυβη λειτουργία.
  Πολύ ελαφρύ και εύκολο στην χρήση.
  Αεριζόμενος δίσκος κοπής μεγάλης διαμέτρου.
  Εύκολο και γρήγορα ακόνισμα με τον ακονιστή που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Δεν χρειάζεται τρόχισμα.
  Ρυθμιζόμενο πάχος κοπής του γύρου.
  Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά κατάλληλα για τρόφιμα.

 • Γύροι Αερίου
Προϊόντα
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα